Hangszigetelés Green Glue anyagokkal HANGSZIGETELEK.HU  
b_resz
resTermékekresHangszigetelésresEsettanulmányokresTeszteredményekresTechnikai könyvtárresAkusztika
csik
eszkozG.Y.I.KKapcsolatNyitólapmenu_vege
Green Glue gél
Valami igazán jó megoldást keres? A Green Glue gél a legjobb zajgátlási jellemzőkkel bíró viszkoelasztikus anyag a piacon. Egyedülálló csillapítási értéke és egyszerű használhatósága miatt joggal vált piacvezető termékké.

Hatékony, de olcsó legyen? Födémekben, falakban drámaian magas, konstrukciótól függően akár 50 dB feletti zajgátlási érték a test- és léghangoknál. A szomszédzajokat is hatékonyan csökkenti, a nagy belső csillapítás a rezgési energiát hővé alakítja. Alacsony költsége és egyszerű használhatósága miatt tökéletes megoldást biztosít a meglévő épületszerkezetek utólagos szigetelésénél is. Felülmúlja a gyakorlatban nehezen használható gyárilag csillapított falszerkezetek teljesítményét.

Hangdobozt építene? A Green Glue gél drámaian csökkenti a rezonanciákat mértékét és erősen lerövidíti azok lecsengési idejét is. A csillapítási érték akár 20-szoros is lehet a szokványos ragasztóanyagokhoz képest.

Minden, ami zaj.... Ipari épületeknél, irodaházaknál, színpadoknál, emelvényeknél a Green Glue gél használatával nagy mértékben csökkennek a zavaró vibrációk és a javul a hang- és hőszigetelés mértéke.Jellemző műszaki adatok:

Aktív összetevők aránya: 68% +/-5%
Felhasználási idő: >30 perc
Viszkozitás: Híg paszta (65,000 cps)
Szag: Enyhe (néhány nap alatt teljesen elmúlik)
Forráspont: > 90 Celsius fok
Felhasználási hőmérséklet:  5-30 Celsius fok
Csillapítási érték: Jellemzően jobb, mint 0.50 (2 réteg 16 mm-es gipszkarton tábla között)
Kiadósság: Kb. 1,5 m2 tubusonként (teljes lefedés esetén)

Ártalmatlan 

A Green Glue termékek nem károsak az emberre és az építési szerkezetekben használatos anyagokra nézve sem. Azonnal felhasználható állapotban szállítjuk, tehát nincs szükség helyszíni keverésre, speciális előkészítésre. A konkurens termékekhez képest sokkal jobb műszaki jellemzőkkel bírnak. A rendkívül gyors felhasználhatóság és az alacsony ár nagyon költséghatékony megoldást biztosít. A Green Glueval kezelt felületek, falak és födémek mély frekvenciás csillapítása drámaian javul.

Kiszerelés:  tubusban*
4.700 Ft / tubus* A Green Glue gél tubusa amerikai szabvány szerinti méretű, csak az ennek megfelelő kinyomó pisztollyal használható!
5200 Ft. Megrendelés: egység
jobb_fent
logok
bal_also jaobb_alsohangszigetelek.hu - hangszigetelés, hangszigetelő anyagok, Green Glue termékek jaobb_also