Hangszigetelés Green Glue anyagokkal HANGSZIGETELEK.HU  
b_resz
resTermékekresHangszigetelésresEsettanulmányokresTeszteredményekresTechnikai könyvtárresAkusztika
csik
eszkozG.Y.I.KKapcsolatNyitólapmenu_vege
Green Glue szalag
Nyikorog, recseg, kopog?

Az idő múlásával a födémek elemei egymáshoz képest elmozdulnak, súrlódnak, ami jellegzetes és kellemetlen zajokat okoz. A zavaró lépészajok és nyikorgások eredményesen előzhetőek meg a Green Glue zajgátló szalag használatával bármilyen lakóház, kereskedelmi, ipari, vagy közintézmény építésénél. Színpadoknál, pulpitusoknál nagy mértékben csökkenthetjük a lépéshangokat, ha a járófelület alá Green Glue szalagot helyezünk.

A Green Glue zajgátló szalag beépítése megakadályozza, hogy a természetes mechanikai mozgások hanghullámokat, így zajokat gerjesszenek. Nincs szükség speciális eljárásra, a szalagnak csupán 15 % összenyomásra van szükség a tökéletes tömítettséghez. 


A Green Glue szalag alkalmazása egyszerű, csak rá kell ragasztani a tartóvázra, a borítást pedig rögtön a szalagra kell helyezni. A kitűnő zajgátlási jellemzői mellett a Green Glue szalag hővezető képessége is igen alacsony, eredményesen használható hőhidak kialakulása ellen, így komoly energia megtakarítás is elérhető a használatával. Minden felületre és anyagra alkalmazható, ellenáll a gyenge savaknak, lúgoknak és a párának. 

A Green Glue zajgátló szalag 30 méteres hosszban és 3 szélességben kapható (3,5 - 6 - 7,5 cm), igazodva a leggyakoribb építészeti méretekhez. Professzionális aplikátorunkkal sokkal egyszerűbb és kényelmesebb a munka, mintha puszta kézzel végeznénk.
jobb_fent
logok
bal_also jaobb_alsohangszigetelek.hu - hangszigetelés, hangszigetelő anyagok, Green Glue termékek jaobb_also