Hangszigetelés Green Glue anyagokkal HANGSZIGETELEK.HU  
b_resz
resTermékekresHangszigetelésresEsettanulmányokresTeszteredményekresTechnikai könyvtárresAkusztika
csik
eszkozG.Y.I.KKapcsolatNyitólapmenu_vege
Házimozik, stúdiók

Televíziós, rádió és hangstúdiókban, igényesebb otthoni házimozi szobákban az egyik legfőbb feladat a különböző funkciójú terek akusztikai elválasztása, ezzel az ott dolgozó és élő emberek nyugalmának és hatékonyságának fokozása. A hangfelvételek minőségét erősen lerontja, a hangmérnök munkáját pedig megnehezíti a átszűrődő hang. Filmnézés közben komoly ellenszenvet kelthetünk környezetünkben a kiszűrődő zajjal. A Green Glue termékek egyedülálló tulajdonságai ideális és költséghatékony megoldást kínálnak az ilyen problémákra.Megoldást minden problémára!


Folyamatosan behallatszik valami? A stúdióknál elterjedt "Ház a házban" megoldásnál is nagyszerűen alkalmazhatóak a Green Glue hanggátló klipszek a falszerkezetek mechanikai elválasztásához, falburkoló elemek akusztikailag előnyös rögzítéséhez.

Rezonál? Zörög? A Green Glue gél a hangszigetelő falak és padlók rétegei között nyújt nagy segítséget megsokszorozva a zajgátlás mértékét, de a dekorációs, vagy funkcionális felületek vibrációját is nagy mértékben csökkenti.

A vastag falakon is átjön a zaj? A Green Glue tömítő anyag a szerkezeti réseknél, összeeresztéseknél hatékonyan meggátolja a léghangok terjedését, így teljessé teszi a hangszigetelést.Többet kevesebbért!

Higgyen a fülének! Ezen anyagok és technológiák legalább olyan jó eredményt adnak, mint a nagyon drága speciális hangszigetelő megoldások, kivitelezési munkaidőben és bekerülési költségben pedig jóval alattuk maradnak. Egyszerű felhasználhatóságuk miatt egyaránt alkalmazhatóak új építésű és már meglévő szerkezeteknél.
jobb_fent
logok
bal_also jaobb_alsohangszigetelek.hu - hangszigetelés, hangszigetelő anyagok, Green Glue termékek jaobb_also